Nieuwsbericht

HOERA! Taart!

06-09-2022


Waarom taart?

Omdat we met trots kunnen aankondigen dat er een compleet nieuwe versie van HR21 wordt opgeleverd. Deze nieuwe versie is niet alleen voor de gecertificeerd gebruiker meer toegankelijk gemaakt, maar zeker ook voor de ‘gewone’ medewerker. Het is nu heel veel gemakkelijker om de eigen functie te vinden en in te zien. Ook kun je op eenvoudige wijze zien hoe die functie is ingedeeld en welke HR21 functie daar dan bij hoort. Je kunt meteen ook zien wat de belangrijkste kenmerken en taken van de functie zijn.

Uiteraard hebben we ook aan de gecertificeerde collega’s gedacht. Het beheren en onderhouden van het functieboek is met deze nieuwe versie vele malen eenvoudiger dan met het oude HR21. Per onderdeel is er directe toegang tot de beheerschermen en kunnen acties ook direct daar worden uitgevoerd. Dat geldt zowel voor onderhoud van het functieboek, onderhoud van de indelingslijst en onderhoud van de conversietabel van de eigen organisatie.

En last but not least, is er een hulpmiddel bedacht om nieuwe werkfuncties in te delen en die indeling te motiveren. Daarvoor kan een functiebeeld worden beschreven, kunnen vragen over de functiereeks digitaal worden beantwoord, kan een functiereeks op basis van die antwoorden gemakkelijk worden gekozen en zo ook met behulp van vragen de functiegroep. Na selectie van de functiegroep verschijnen alle functies uit de geselecteerde functiegroep met inhoud op het scherm, zodat gemakkelijk de juiste functie gekozen kan worden. Als klap op de vuurpijl is de ingevoerde motivatie ook nog af te drukken.

- Team HR21 -Tags:

algemeen webapplicatie

HR21 is een initiatief van:
vng leeuwendaal buitenhekplus RheiGroup