Nieuwsbericht

Update: Versie 1.6

30-10-2023


Naar aanleiding van meldingen, verzoeken en eigen ervaringen zijn er een aantal aanpassingen uitgevoerd. Resultaat is een nieuwe update van HR21, namelijk versie 1.6. We lichten graag toe welke verbeteringen zijn doorgevoerd: 

Functieboek  

  • De waarderingsinformatie is nu alleen nog maar zichtbaar op de functiedetailpagina en dan alleen voor GB2- en gecertificeerd gebruikers. De informatie is benaderbaar via de knop <Toon waardering>.

Benchmark

  • In de benchmark is naast de bestaande functionaliteit een extra mogelijkheid opgenomen om meerdere opties tegelijkertijd te selecteren. Die nieuwe functionaliteit is benaderbaar via de knop <Uitgebreid>. Wanneer je die knop gebruikt kun je in elke filteroptie meerdere keuzes tegelijk selecteren. 

Digitaal indelen

  • Op alle invoervelden is een spellingscheck toegevoegd
  • Het is nu mogelijk om gekopieerde teksten vanuit WORD op een correcte manier in HR21 invoervelden te plakken. Met de knop <Opmaak> kan alle overbodige opmaak meegekomen bij het plakken vanuit WORD worden verwijderd. Wat in ieder geval overblijft zijn eventueel aanwezige opsommingstekens, nummering en/of vetgedrukte woorden. Met de knoppen boven de invoervelden kan deze opmaak nog worden aangepast.
  • Het is voortaan mogelijk om elke eerder gezette stap in ‘Digitaal indelen’ te wijzigen. Dit kan met de knop <Wijzigen> die zichtbaar is in elke stap zolang de indeling nog niet is afgerond. Het wijzigen van de antwoorden op de vragen van functiereeks en –groep en het wijzigen van eerder gemaakte keuzes zullen er voor zorgen, dat de eerder gezette vervolgstappen ongedaan worden gemaakt.
  • Wanneer bij digitaal indelen in stap 7 op de knop <Opslaan> wordt gedrukt zal er telkens opnieuw een conceptversie indelingsmotivering van de betreffende indeling beschikbaar komen in de overzichtslijst. Deze (concept-)versie kan worden geopend met de knop <Inzien> en vervolgens worden afgedrukt of opgeslagen als .pdf-bestand met de knop <Print>.
  • Op de (concept-) indelingsmotiveringen zal de naam van de laatste uitvoerder en de datum laatste wijziging worden weergegeven 
  • Het is voor uitvoerders voortaan mogelijk om aan te geven of de indeling alleen zichtbaar mag zijn voor jezelf of dat de indeling ook zichtbaar mag zijn voor anderen. Na afronding van de indeling is de motivering altijd openbaar.  
  • Wanneer besloten wordt om toch een andere functiereeks of -groep te kiezen zal een melding verschijnen of de al aanwezige teksten overschreven mogen worden. 
  • Na koppeling van een indelingsmotivering aan een werkfunctie in de indelingslijst zal de regel uit de lijst van ‘Digitaal indelen’ verdwijnen. De indelingsmotivering blijft bewaard en kan worden ingezien via de knop <Ingedeelde functie>. Wanneer een eerder gekoppelde functie in de indelingslijst wordt losgekoppeld zal de regel opnieuw in ‘Digitaal indelen’ verschijnen.

      - Team HR21 -



      Tags:

      update

      HR21 is een initiatief van:
      vng leeuwendaal buitenhekplus RheiGroup