Nieuwsbericht

Update: Versie 1.5

22-03-2023


Naar aanleiding van meldingen, verzoeken en eigen ervaringen zijn er een aantal aanpassingen uitgevoerd. Resultaat is een nieuwe update van HR21, namelijk versie 1.5. We lichten graag toe welke verbeteringen zijn doorgevoerd: 

Printen van het functieboek

De printfunctionaliteit van het functieboek is geoptimaliseerd. De lay-out is dusdanig geoptimaliseerd, dat deze (indien gewenst) direct bruikbaar is voor een hard-copy exemplaar.

Gebruiksvriendelijkheid digitaal indelen

Digitaal indelen is in gebruiksvriendelijkheid toegenomen. De gebruiker wordt vanaf dit moment meer meegenomen in het de werking van het systeem. Gebruiker krijgt heldere feedback vanuit het systeem. Zo is duidelijker te zien wat het systeem achter de schermen voor de gebruiker doet.

Connectie met Afas

De connectie tussen HR21 en Afas is gelegd. Door de systemen met elkaar te verbinden, is het mogelijk om indelingen direct vanuit de Afas te importeren. Hierdoor kunnen indelingen eenvoudig en nauwkeurig worden overgezet.

Inlogmechanisme

Het inlogmechanisme voor gebruikers met meerdere gemeenten/organisaties is geoptimaliseerd. In de oude situatie werd na het opnieuw inloggen, standaard teruggekeerd naar de eerste organisatie in het menu. Vanaf nu zal de gebruiker standaard terugkeren naar de organisatie waar hij/zij het laatst was ingelogd.

 

- Team HR21 -Tags:

update

HR21 is een initiatief van:
vng leeuwendaal buitenhekplus RheiGroup